dimecres, 21 d’octubre de 2009

Innova360º - 2009

Torna el Fòrum Innova 360º de promoció d’iniciatives empresarials


• El Fòrum Innova 360º va comptar ja en la seva primera edició amb la participació de 2.000 persones, i enguany es celebrarà entre els dies 19 i 22 de novembre al Espai Firal del Nou Parc Central de Mataró.

• Per a registrar-se al fòrum, és a dir, per a“estar in” només cal anar a la web http://www.innova360.cat i donar-te d’alta.

• El Fòrum Innova 360º és un esdeveniment de trobada d’emprenedors organitzat per TCM i IMPEM.

Innova360º neix amb la voluntat de concentrar les millor idees empresarials amb l’esperit de crear sinèrgies, potenciar les seves virtuts i a l’hora posar-les en coneixement de tots.

Aquest Fòrum, es centrarà en 3 sectors estratègics:

• Time (TIC + Media)
• Salut i dependència
• Nanotecnologia

L’esdeveniment del Fòrum Innova 360º se celebrarà al llarg de quatre dies, de dijous 19 a diumenge 22 de novembre, i el programa compta amb diferents sessions on hi seran convidats gurus del sector tecnològic, persones que presenten noves idees de negoci en aquests temps d’incertesa, experiències empresarials amb una mica més de recorregut a través de casos pràctics i finalment un sopar on tenen lloc també els premis Cre@tic, que aquest any arriben ja a la seva 9ª edició.

La pàgina web creada per “Innova 360º” http://www.innova360.cat dóna mostra de la creativitat, l’ús i el coneixement de noves tecnologies que exigeix ser membre de la Comunitat o participar al Fòrum Innova 360º. L’espai web ofereix la possibilitat als visitants d’”estar in”, és a dir, ser un membre registrat a la comunitat per obtenir beneficis de promoció del projecte a través de la web, a la revista Capgròs, així com compartir experiències amb la resta d’integrants del Fòrum.

En el context actual, Innova 360º ens recorda que amb creativitat i esforç sortirem endavant, i que aquests dos valors poden estar presents a qualsevol tipus de professió i sector.